W naszych miastach jest dużo restauracji. Co poniektóre z nich są nieduże, inne wprost przeciwnie – duże, o wysokiej renomie, obsługujące pokaźną ilość gości jednocześnie. Jednak żeby taką restaurację poprowadzić wypada mieć w głównej mierze doświadczenie. A prowadzenie tego rodzaju miejsc nie jest zadaniem prostym. Należy dbać o każdy detal. Ludzie, którzy przychodzą do restauracji chcą zjeść dobre oraz tanio. Pragną być obsłużeni na dobrym poziomie. Wybierają w związku z tym takie ANCHOR, jakie faktycznie umieją sprostać ich oczekiwaniom. Sporo restauracji ukierunkowanych jest na określony typ kuchni. Są restauracje, w których serwuje się kuchnię włoską, hiszpańską czy meksykańską. Nie trudno się domyśleć, że w Polsce najwięcej jest restauracji z kuchnią sztampową – taką oczywiście kuchnie ubóstwiamy. Jesteśmy przecież Polakami i jeżeli jesteśmy głodni, jeżeli chcemy zjeść wyborny obiad najchętniej zamawiamy dania stereotypowe, wszystkim nam poprawnie kultowe. Obsługa restauracji robi wszystko, by gość restauracji wyszedł z niej zadowolony.
1. Triki